Raymonde

Ik ben een kunstenaar die altijd op zoek is naar creatieve uitdagingen. Doorlopend wil ik een ontwikkeling zien in mijn werken.

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag ga steek ik veel tijd in de voorbereiding, met name het bedenken van een thema en het zoeken naar composities. Ik laat mij inspireren door mijn dagelijks leven, mijn werk, de mensen en dieren om me heen, gebeurtenissen en emoties.


De uitwerking van mijn schilderijen zit voordat ik begin te schilderen al deels in mijn hoofd, maar ik blijf tevens voortdurend ruimte houden om "creaties" te laten ontstaan. Dit gebeurt doordat ik schilder op gevoel en mij voor een belangrijk deel laat leiden door emotie. Zo kan het zijn dat ik bepaalde kleurstellingen vooraf in mijn hoofd heb, maar dat er tijdens het schilderen toch andere kleuren op het doek komen.
Door met verschillende objecten en materialen te schilderen creƫer ik veel variatie in mijn werken. Om de verf op het doek te krijgen maak ik gebruik van kwasten, spatels, voegmateriaal, rollers en zelfs mijn eigen vingers worden regelmatig ingezet.


Mijn werk kenmerkt zich door mijn tekenvaardigheid en het toepassen van structuren en verschillende ondergronden.
Naast het schilderen ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik als lichtarchitect, interieurstylist en kleuradviseur.


foto kunstwerk Raymonde
foto van Raymonde

Raymonde

 

Bilt 4

6107 BM Stevensweert

info@raymonde.eu

www.raymonde.eu