Workshops

01-01-2020 Workshops Jeanne van Hest

Cursussen, workshops en kinderfeestjes

In het atelier worden cursussen, workshops en kinderfeestjes gegeven en sinds vorig jaar ook kinderateliers. Ook voor teambuilding en familiefeestjes is een paar uur samen kleien uitermate geschikt.

De (kinder)ateliers zijn voor kinderen vanaf 6 jaar tot 106 op de woensdag en vrijdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur. Je kunt één keer komen, af en toe, iedere week, alles is mogelijk. Geef je ruim van te voren op, dan ben je zeker van een plaatsje. Je kunt je natuurlijk ook samen met iemand anders opgeven. Deze ateliers zijn ook heel geschikt om samen met je opa, oma, kleinkind etc. te komen.

Een cursus bestaat uit 5 lessen. Afhankelijk van de leeftijd duurt een les 1 – 2,5 uur voor 3-6 personen. Onderwerpen van de les zijn o. a. : (duim)potjes maken, tegels ontwerpen en decoreren, kralen maken en beschilderen, een fantasiebeest, maskers maken etc. Ook draaien op de schijf is mogelijk. Eigen wensen zijn -als het even kan- prima .

De workshops van een dag of dagdeel worden regelmatig gegeven. Onderwerpen kunnen zijn: opbouwen met de hand (grote kralen maken, schalen, tegels maken en decoreren, sieraden ontwerpen, dikke madammen, dunne madammen etc.), pitfire of draaien op de schijf. Eigen ideeën zijn -mits uitvoerbaar- mogelijk. U kunt ook een workshop voor vrienden, familie, collega’s bespreken. Thema en datum in overleg. Minimaal 3, maximaal 6 personen.

Ook kinderfeestjes van 3 uur behoren tot de mogelijkheden voor 3 tot ongeveer 6 kinderen. Een begeleidende volwassene telt als betalende deelnemer.

Wat is er leuker dan b.v je eigen masker maken en beschilderen, zelf een potje maken en met engobes versieren? Ervaring is niet nodig. Werken met klei is zo leuk, met deskundige begeleiding en een kleine groep gaat het vanzelf. Als u interesse heeft, neemt u dan even contact op via telefoon of mail.

Locatie

Jeanne van Hest
Koestraat 47
6104 AJ Koningsbosch

0475 40 20 08
06 18 92 40 00
jeannevanhest@hetnet.nl
www.jvanhestkeramiek.nl